Referanser

I løpet av årene har vi utført en rekke oppdrag i regionen, og referanselisten favner bygg og rehabilitering av forskjellig karakter. Vi prøver alltid og gjøre det lille ekstra for nettopp å få fram særpreget i hvert oppdrag. 

Vi samarbeider med flere aktører som er ledende på sine områder, arkitekter, 3D illustrasjon, interiørarkitekter og interiørdesign. Sammen med deg tilpasser vi oppdraget til beliggenhet, funksjonalitet og ikke minst økonomi. Nedenfor viser vi et lite utvalg av våre bygg- og rehabiliteringsprosjekter.

Nordstrand, Oslo - Bygging av tomannsbolig

Bygging av tomannsbolig

Bygging av tomannsbolig med dobbelgarasje. Prosjektledelse, bygging samt byggesøknader. Huset bygges i bindingsverk, vertikaldelt bolig på 3 etasjer + full kjeller. Ca 400 kvm + garasje og uterom. Boligen ble ferdigstilt i desember 2014.

Kolbotn, Oppegård - Bygg- og rehab av enebolig

I 2011 ferdigstilte vi en meget spesiell enebolig på 320 kvm. Enebolig fra 1918 med mansardtak fikk full oppgradering i alle etasjer samt tilbygg i to etasjer. Boligen er SEFRAK og ombygging er utført ihht strenge vurderinger fra kommunen.

Ingvorsen Entreprenør  AS   - post@ingvorsen.no -  Tlf 900 38 952   -   Tårnveien 3, 1415 Oppegård   -   Org. 996 012 670